Harmonizace elektromagnetického smogu

Zkoumání vlivu elektromagnetických polí na bio-energetický potenciál lidí

20.12.2009 23:29

 

Shrnutí výzkumu

I krátké vystavení se úrovním elektromagnetismu, které se běžně spojují s domácími spotřebiči, může mít za následek signifikantní pokles svalové rezistence a kapacity. Umístění Tachyonizovaných Silica disků na jistič prokázalo zvrat v úbytku energie následkem vystavení se elektromagnetismu. V mnoha případech po vystavení subjektů elektromagnetismu, který byl upravený Tachyonizovanými Silica disky, ve skutečnosti došlo k navýšení celkové svalové kapacity.

 

Červen 2006
Napsáno Janice Thompsonovou

Úvod
Rozvoj a široké rozšíření využití elektřiny je jedním z nejvýznamnějších technologických úspěchů v historii lidstva. Bez jakýchkoli pochyb můžeme říct, že je tato technologie zodpovědná za mnohem větší pokroky ve zvyšování kvality života, než jaké můžeme vidět u kterýchkoli jiných vymožeností.

Avšak navzdory značným výhodám, které lidstvo získalo díky přístupu ke kontrolovaným zdrojům elektřiny, existuje značné množství důkazů, které tvrdí, že široce rozšířené užívání elektřiny je spojeno s velkou škálou zdravotních rizik. Konkrétně, za několik posledních dekád vyšly na světlo důkazy, které prokazují, že vystavení se elektromagnetickým polím nebo blízkost těchto elektromagnetických polí, která jsou vytvářena při užívání elektřiny, mohou u lidí vyvolat potenciálně škodlivé biologické reakce.

Následující shrnutí představí výsledky jedné takové studie, kterou vedl vážený vědecký výzkumník Dr. Wagner z Univerzity integrované vědy v Kalifornii. Popsaný výzkum usiloval o zhodnocení vlivu na bio-elektrický potenciál lidí po vystavení se elektromagnetickým polím.

Shrnutí výzkumu 
Cílem výzkumu bylo zhodnotit povahu a stupeň vlivu blízkosti a vystavení se elektromagnetickému poli (EMP) na lidský bio-energetický potenciál. Důležitost výzkumu spočívá v tvrzení, že z kvantového hlediska subtilní organizující elektrické pole (SOEP), které je tvořeno samotnou energií, drží pohromadě veškerou hmotu. Protože se energie stává hmotou, je kvalita hmoty přímo ovlivněna energií, která ji vyživuje. Na příklad, SOEP vytvořené bio potravinami je silnější, než SOEP vytvořené potravinami s nižší kvalitou.

Avšak SOEP může být poškozen, nebo dokonce úplně zničen zářením. EMP, ENF (vlny s extrémně nízkou frekvencí) a mikrovlny jsou spojovány s mnoha fyzickými a degenerativními zdravotními problémy v celé obecné populaci. Když dochází k vyčerpávání SOEP, jsou ovlivněny různé systémy a orgány těla a schopnost jedince zůstat zdráv je, v souvislosti s rušivými vlivy EMP, snížená. Za účelem identifikace, kvantifikace a zhodnocení dopadů vystavení se elektromagnetickému poli pořídil Dr. Wagner a jeho výzkumný tým zařízení, které měří ve svalových tkáních člověka pohyb a distribuci energie. Tento přístroj, který byl ve výzkumu použit, byl Čínou vyvinutý Sharp Image 4000 elektrický přístroj na testování svalů schopný zaznamenat rozdíly ve svalové aktivitě a rezistenci.

Jako stimul vystavení se elektromagnetickému poli vybral Dr. Wagner a jeho výzkumný tým zařízení, která by účinně stimulovala takovou úroveň elektromagnetismu, se kterou přijdou lidé do styku v prostředí průměrné domácnosti. Zařízení, která byla vybrána, zahrnovala odšťavovač Champion vybavený 1750-rpm s výkonem motoru 1/3 a také tradiční 63,5 cm televizním přijímačem. Ačkoli se o těchto přístrojích ví, že vydávají relativně vysoké hladiny elektromagnetismu, reprezentují typy zařízení, se kterými mnoho mužů, žen i dětí přijde v průběhu dne běžně do styku.

Experiment se skládal z procesu, ve kterém byla pořízena tři nezávislá snímání elektrickým přístrojem na testování svalů. Po dokončení tohoto tří fázového metodologického procesu byli výzkumníci schopni určit dopad vystavení se elektromagnetismu u několika různých všedních situací.

Subjekty samy zaznamenávaly v každé situaci hodnoty zobrazené na elektrickém přístroji testování svalů. Toto opatření bylo podniknuto jako prostředek k odstranění možných chyb nebo zkreslení způsobených očekáváním výzkumníka.

První snímání bylo základní snímání, které sloužilo jako míra pro porovnávání během výzkumu. Druhé snímání bylo provedeno tak, že ruka subjektu spočívala buď na motoru odšťavovače, nebo na televizní obrazovce po dobu zaznamenávání testovacího přístroje. 

Před tím, než bylo sebráno třetí snímání, byla umístěna na pojistky v elektrickém jističi, které přivádí proud do elektrických zařízení, sada tří Tachyonizovaných™ Silica disků. Třetí snímání bylo provedeno s jediným rozdílem, a to že elektrický jistič byl nyní pokryt Tachyonizovanými Silica disky.

Z tohoto experimentu se získalo velké množství výsledků. Zjištění byla vyjádřena v librách svalové rezistence, která byla zaznamenána elektrickým přístrojem na testování svalů. Následuje průměr výsledků:

Snímání 1 (Základní úroveň): 60.6 lbs
Snímání 2 (Vystavení se EMP): 50.7 lbs
Snímání 3 (Vystavení se upravenému EMP): 69.9 lbs

Jak je těmito výsledky dokázáno, vystavení se běžným spotřebičům v domácnosti, dokonce i na krátkou dobu, vyúsťuje v zásadní pokles svalové aktivity a rezistence u subjektu. Používání běžných domácích zařízení, jako je odšťavovač a televize, má za následek znatelný úbytek energetické hladiny. Jak zcela jasně tyto výsledky demonstrují, dokonce i extrémně krátké vystavení se domácím spotřebičům způsobilo u účastníků neschopnost dosáhnout takové úrovně svalové aktivity a rezistence, kterou byli schopni prokázat a dokumentovat jen krátce před tím, což potvrdila zaznamenaná snímaní elektrickým přístrojem na testování svalů.

Nicméně pravděpodobně nejdůležitější zjištění získaná Dr. Wagnerem a jeho výzkumným týmem demonstruje signifikantní navýšení, jehož průměrná hodnota je zaznamenána ve Snímání 3. V této fázi výzkumu byl elektrický jistič, který zásobuje domácí spotřebiče elektřinou, pokryt třemi Tachyonizovanými Silica disky.

Jak naznačuje značný nárůst svalové rezistence a svalové aktivity, který můžeme vidět jako průměrný výsledek Snímání 3, přítomnost sady tří Tachyonizovaných Silica disků pokrývajících elektrický jistič měla za následek negativní entropii. Jinými slovy, když byli účastníci vystaveni elektromagnetismu, který byl upravený pomocí Tachyonizovaných Silica disků pokrývajících jistič, objevilo se u nich posílení svalové kapacity. 

Přítomnost Tachyonizovaných Silica disků nejen že umožnila účastníkům výzkumu znovu vyrovnat úbytek svalové kapacity, aktivity a rezistence, který utrpěli při vystavení se elektromagnetismu vyzařovaném domácími spotřebiči, ale také ve srovnání se základním snímáním, které bylo provedeno elektrickým přístrojem na testování svalů, získali více svalové kapacity. Jinak řečeno, Tachyonozivané Silica disky byly tou proměnnou, která zvýšila svalovou kapacitu účastníků.

V experimentu bylo testováno celkem 151 jedinců způsobem, který je popsán výše. 134 jedinců zažilo signifikantní oslabení následkem vystavení se elektromagnetismu domácích spotřebičů. Pouze 12 účastníků nezaznamenalo žádný vliv při setkání s elektromagnetismem vyzařovaným domácími spotřebiči. U pěti účastníků se projevilo nenormální zvýšení svalové kapacity a rezistence po iniciálním vystavení elektromagnetismu, což může být způsobeno metodologickou nepřesností.

Závěr
Z výzkumu Dr. Wagnera a jeho týmu mohou být vysloveny dva signifikantní závěry. Za prvé, i krátké vystavení se úrovním elektromagnetismu, které se běžně spojují s domácími spotřebiči, může mít za následek signifikantní pokles svalové rezistence a kapacity. Za druhé, umístění Tachyonizovaných Silica disků na jistič prokázalo zvrat v úbytku energie následkem vystavení se elektromagnetismu. V mnoha případech po vystavení subjektů elektromagnetismu, který byl upravený Tachyonizovanými Silica disky, ve skutečnosti došlo k navýšení celkové svalové kapacity. Tato zjištění velmi silně ukazují, že Tachyonizované Silica disky mohou být aplikovány k odstranění některých negativních biologických účinků elektromagnetických polí v domácnosti.

Převzato z www.planet-tachyon.com

Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Sehnal Frenštát pod Radhoštěm, Planiska Skype jméno - lslucki

728 48 08 79
777 64 81 94