Harmonizace elektromagnetického smogu

Naše monitory možná působí jinak než si myslíme

20.12.2009 23:12

Úvod:
Extremně nízké frekvence (ENF) počítače a škodlivé emise elektromagnetických polí (EMP) byly označené, že zapříčiňují velké zdravotní problémy. Skutečnost je taková, že je nepravděpodobné prokázat spojení mezi onemocněními a ENF nebo EMP. Hlavní důvod byl nalezen v publikovaných novinách podle profesora Davida Wagnera. Popisuje, jak jsou SOEPy (Subtilní organizující energetická pole) vyčerpány a zničeny bifurgacemi ENF a EMP a dostává se tak do jádra problému. Symptomy a nerovnováha bude u každého jedince odlišná, v závislosti na biologické konstituci jejich systémů nebo na oslabení SOEPů v době vyčerpání. Klíčem je zastavit EMP a ENF, které vznikají z umělých zdrojů jako např.CRT monitory počítačů, které vyvolávají bifurgaci SOEPů a tím vyčerpávají a ničí biologické SOEPy. Následující výzkum ukazuje vyčerpané a zničené SOEPy ovocných mušek ve velkém měřítku. Tachyonizované™ materiály jasně představují řešení pro jednotlivce, jak chránit sami sebe. 

https://www.tachyon-partners.com/userfiles/dwZpůsobují počítače naše onemocnění?
Všichni jsme slyšeli o studiích, které dokládají, že elektrosmog škodí zdraví. Každý, kdo sedí u monitoru počítače, cítí jeho oslabující působení. Zvláštní je pouze, že existuje stejný počet studií, které škodlivé působení elektrosmogu údajně vyvrací. Očividně nehraje roli, že americký zdravotní úřad označuje v předběžné zprávě elektrosmog jako „pravděpodobně karcinogenní“! Proč existují tyto rozpory? Protože velké koncerny nechtějí v žádném případě připustit, že máme s elektrosmogem problém – jinak by totiž každý, kdo pracuje na počítači a dostane rakovinu, tyto firmy zažaloval. To nejlepší, co můžeme udělat, je pokusit se najít cestu, jak se chránit před ENF a EMP. Jedna možnost by byla přestěhovat se do domu bez střídavého proudu, někde v panenských horách. To je samozřejmě pro mnoho lidí neproveditelné. Proto jsme se rozhodli pro studii o působení elektrosmogu na ovocné mušky. Chtěli jsme dokázat působení a hledat řešení. Ovocné mušky se staly pro genetiky na celém světě nepostradatelné. Za příznivých podmínek se z vajíčka už za 8-10 dní vyvine dospělá muška. Můžeme tedy v relativně krátké době studovat mnoho generací.

Znaky ovocných mušek:
Ovocné mušky jsou velmi malé a asi 3mm dlouhé. Ovocné mušky nejsou dobří letci. Tirax je hnědý, spodní strana těla dole šedá a nahoře černá. Na anténě mají osten v podobě pera. Typické jsou červené oči. 

Výskyt:
Koncem léta často najdeme ovocné mušky v kuchyni a blízko nádob s odpadky. Většinou poletují nad hnijícími rostlinami, zeleninou a přezrálým ovocem. 

Životní cyklus:

Samičky kladou vajíčka na povrch hnijícího ovoce. Z vajíček se vylíhnou larvy, které se dvakrát zakuklí, než dospějí. Larvy se živí kvasinkami a jinými houbami, kterým se daří v ovoci a ostatních částech rostlin. Spojenými silami rychle mění svou stravu v polotekutou hmotu. Když jsou larvy připravené k zakuklení, opustí shnilé ovoce a vyhledají suchá místa, většinou stěny nádoby na odpadky. Kolik času potřebují pro úplný životní cyklus, záleží především na teplotě živné půdy a vzduchu. Při teplotě 18°C trvá 18-20 dní, než se z vajíčka vyvine dospělá muška. Při teplotě 25°C stačí jen 8-10 dní.



https://www.tachyon-partners.com/userfiles/dw



Kontrolní studie:
Nejprve jsme si obstarali ovocné mušky od uznávaného pěstitele ovoce, který pěstuje organickým způsobem. Teploty jsme regulovali topným tělesem pod testovací jednotkou a udržovali jsme ji stále mezi 22°C a 26,5°C. Larvy se v této kontrolní studii vyvíjely na organicky vypěstované broskvi. Každých 10 dní jsme přidávali další, organicky vypěstované ovoce bez pesticidů. Třináctý den jsme zjistili přibývající hustotu populace mušek. Pozorovali jsme normální množení dalších 47 dní. Celá kontrolní studie tedy trvala 60 dní. Potom jsme připravili dvě různé testovací jednotky. Obě byly stejně velké, ze stejného materiálu a měly teplotu mezi 22°C a 26,5°C. Použili jsme dospělou populaci z naši testovací skupiny a zásobovali jsme obě jednotky zralými broskvemi. Abychom mohli přesně zjistit působení elektromagnetických polí na populaci mušek a jejich množení, vložili jsme do obou jednotek obvyklou Braunovu trubici. Trubice byly identické a byly v obou jednotkách položené ve vzdálenosti asi 2cm od vitríny. Potom jsme trubice zapojili, takže vyzařovaly silné elektromagnetické pole. Pole jsme přezkoušeli měřícím přístrojem. Dr. Gabriel Cousens je odborník na testy ENF. Protože již testoval tucty přístrojů a o jeho důvěryhodnosti není pochyb, rozhodli jsme se testovat produkt, který je podle názoru nejlepší na trhu. Podle Dr. Cousense jsou Tachyonizované™ Silica Disky jednoduše aplikovatelné, levné a 100% učinné. Hodili jsme si mincí, abychom rozhodli, do které jednotky umístíme Tachyonizované™ Silica Disky. Srovnali jsme obě jednotky s kontrolní studii a mohli tak podle našeho názoru zjistit, zda ENF Braunových trubic májí dopad a zda Tachyonizované™ Silica Disky příznivě působí. Nazvali jsme jednotky Alfa a Beta a umístili Silica Disky do jednotky Beta. Silica Disky jsme získali od firmy Advanced Tachyon Technologies. Umístili jsme je nad pojistkami celé jednotky Beta. V tomto bodě musím přiznat, že jsem neviděl žádnou souvislost mezi těmito stříbrnými destičkami, které visely v naši pojistkové skříni a asi 24 metrů vzdálenými Braunovými trubicemi.

Studie ALFA:
V prvních třech generacích se mušky rozmnožovaly normálně. Asi 36.den jsme zpozorovali, že mnoho nových dospělých jedinců je deformovaných a populace klesá. U následujících dvou generací jsme viděli méně normálních mušek a drasticky zredukovanou populaci. 52.den jsme experiment ukončili, protože se všechny mušky buď přestaly množit nebo byly díky mutacím neplodné. Z toho jsme usoudili, že ENF vyvolaly tyto mutace a během pěti generací populaci vyhladily. Tento závěr podporuje studie organizace Kaiser Permanente, která tvrdí, že těhotné ženy, které denně seděly více než 6 hodin před obrazovkou počítače, měly 2x tolik samovolných potratů než je obvyklé. Některé pozorované změny jsou dále popsané.
 https://www.tachyon-partners.com/userfiles/dw
Mušky s příliš krátkými křídly:
Tyto mušky měly tak krátká křídla, že nemohly létat. Domníváme se, že to vyplývá z defektu „rudimentarního genu“ na druhém chromozomu.

Mušky se zkadeřenými křídly:
Některé mušky jako by měly zkadeřená křídla. Příčinou je pravděpodobně defekt „kadeřícího genu“ na druhém chromozomu.

Nažloutlé mušky:
Větší množství nových dospělých jedinců bylo mnohem nažloutlejších než zbytek populace. Očividně měly defekt „ve žlutém genu“ na chromozomu X. Tento gen je nutný pro tvorbu normálního černého barviva.

Mušky s bílýma očima: 
Jedna muška měla bílé oči. Z toho usuzujeme na defekt „v bílém genu“ který normálně produkuje červené barvivo očí.

Studie Beta:
V této části testu jsme použili Tachyonizované™ Silica Disky na elektrický jistič, který zásoboval Braunovy trubice elektrickou energii. U této studie nedošlo k žádným změnám. Nevyskytly se ani mutace ani zjevné známky klesající plodnosti. Po 60 dnech byla populace minimálně stejně tak velká jako kontrolní skupina, která nebyla vystavena vlivu Braunovy trubice.

ZÁVĚREČNÁ VYHODNOCENÍ:
Na dokončení této studie jsme potřebovali 5 měsíců. Výsledky jsou očividné a poučné. Elektrosmog z Braunovy trubice se ve studii Alfa, bez použití Tachyonizovaných™ Silica Disků, projevují jako smrtelné. Jednoduše vyjádřeno: ovocné mušky nemohou v elektrosmogu přežít. Jediný rozdíl ve studii Beta spočíval v Tachyonizovaných™ Silica Discích na pojistkové skříni budovy. Ze studie Beta vyplýva, že pomocí Tachyonizovaných™ Silica Disků jsme schopni chránit sebe a naše rodiny.

Převzato z www.planet-tachyon.com

Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Sehnal Frenštát pod Radhoštěm, Planiska Skype jméno - lslucki

728 48 08 79
777 64 81 94